Erkki Aronen

Moi Olen nykyinen rakennuttajakonsultti ja tuleva sairaanhoitaja täältä Vihdin kirkonkylältä. Vapaa-ajallani harrastan politiikan ohella VPK-toimintaa ja liikuntaa. Kunnallispolitiikassa olen ollut mukana vuodesta 2008 alkaen.

MINULLE TÄRKEÄÄ

#eteenpäin
Kaikki päätöksemme pitää tehdä tulevaisuus silmällä pitäen. Taloutta ei pidä paikata leikkaamalla vaan kehittämällä tulopohjaa. Investoinnit tulee suunnata tulevaisuuden tarpeisiin, ei pelkästään nykyiseen tarpeeseen. Meidän tulee pystyä tarjoamaan Vihdissä asiat paremmin kuin naapurikunnissa!

Kunnan palveluita on jatkossakin tuotettava kaikissa taajamissamme
Vihdillä on neljä taajamaa – Nummela, kirkonkylä, Ojakkala sekä Otalampi. Kaikissa näissä on jatkossakin kunnan tarjottava palveluitaan esimerkiksi koulujen, päiväkotien, kirjastojen, terveyspalveluiden ja monen moisen harrastustoiminnan osalta.

Julkista liikennettämme on kehitettävä
HSL jäsenyys ja sitovat päätökset tunnin junasta on saatava lobattua läpi seuraavan valtuustokauden aikana. HSL tuo meille sekä paremman reittisuunnittelun että yhtenäistää käytössä olevan lipputuotteen niiden alueiden kanssa, joihin opiskelu- ja työmatkaliikenteemme suuntautuvat. Tunnin juna parantaa julkista liikennettämme ja tuo meille samalla kuntana aivan uutta kasvupotentiaalia.

Erkki Aronen