Jarno Tanskanen

Olen Jarno Tanskanen, 30-vuotias juuri Nummelaan, Ojakkalasta muuttanut duunari-perheenisä.

Sosialidemokraatteja edustan jo kolmannessa polvessa ja tätä valintaa ei ole tarvinnut katua. Kunnallisvaltuusto on kunnan ylintä päätösvaltaa käyttävä taho, joten äänelläsi on suuri merkitys.

Tärkeimpiä arvojani politiikassa ovat tasa-arvo, ikäihmisten palvelut – ja toimivat sairaanhoitopalvelut. Lääkärille pääsyä kunnassamme saa edelleenkin odottaa liian pitkään ja vanhusten hoiva vaatii runsaasti lisää resursseja. Luonnollisesti isänä minua kiinnostavat erittäin paljon myöskin lapsiperheiden palvelut- ja koulutus. Koulutuksesta ei tule tinkiä missään muodoissaan. Jos tulen valituksi, tulen kiinnittämään myös erityistä huomiota määräaikaisten työsuhteiden usein löyhästi perusteltuun ketjuttamiseen. Kunnan, jos kenen tulee olla reilu ja tarvitsemaansa työvoimaa arvostava työnantaja ja tämän tulee näkyä sitoutumisessa puolin ja toisin. Sopimuksilla kikkailua on harrastettu kunnassa pitkään ja tämän tulee loppua.

Tiivistettynä: Sairaanhoito, vanhuspalvelut, varhaiskasvatus, koulutus ja määräaikaisilla sopimuksilla kikkailun lopettaminen.

Äänestä paremman Vihdin puolesta.

-Jarno Tanskanen-

Jarno Tanskanen