Jenni Viherkanto

Olen Jenni Viherkanto, 42v ja asun Vihdin kirkonkylällä. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen asunut Otalammella. Syntymässä kävin Pusulan puolella. Ollessani kaksi-vuotias, perheeni muutti Otalammen työväentalolle.

Perheeseeni kuuluu aviomies, hänen nuorempi tyttärensä ja kaksi kissaa. Tällä hetkellä opiskelen sihteerin ammattitutkintoa. Työurani olen tehnyt kaupan alalla.

Järjestötoiminta täyttää hyvin vapaa-aikani. Eniten aikaa vie VPK ja SuurVihdin Kilta ry, jossa olen mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia, kuten Juhannusjuhlat ja Wuosisatamarkkinat.

Lähden nyt kolmatta kertaa ehdolle kuntavaaleihin. Olen vuosien varrella toiminut varajäsenenä kulttuuri ja vapaa-ajan lautakunnassa ja varsinaisena jäsenenä Länsi-Uudenmaan ajoharjoitteluratasäätiön edustajistossa.

Muita luottamustoimia minulla on SSO:n edustajiston varsinainen jäsen 2016 alkaen ja Vihdin vanhainkotisäätiön hallitus 2019 alkaen.
Minulle tärkeitä asioita ovat terveyspalveluiden kehittäminen ja saatavuuden varmistaminen kaikille kuntalaisille, joukkoliikenteen parantaminen ja vanhusten palvelut, unohtamatta omaishoitajia, joiden jaksamista on tuettava enemmän.

Jenni Viherkanto