Kimmo Salenius

Olen Kimmo Salenius, 68 vuotias eläkeläinen Nummelasta. Mukana nyt toista kertaa ehdokkaana.

Perheeseeni kuuluu vaimo, Espoossa asuva aikuinen poika ja kolme lastenlasta. Koulutukseltani olen sähköteknikko ja pitkän työurani tein sähkönjakeluyhtiössä Uudellamaalla, eläkkeellä olen ollut 5 vuotta. Liikunta ja luonnossa liikkuminen on minulle rakas harrastus. Nykyisin suosikeiksi ovat nousseet hiihto, suunnistus ja sulkapallo.

Olen asunut koko ikäni Nummelassa ja nähnyt Vihdin kehityksen. Vihdissä on monin paikoin erinomaiset mahdollisuudet harrastaa liikuntaa. Suurimmista taajamista löytyy halleja sisälajien harrastamiseen niin yksityisiä, kuin kunnan omistamia. On kuitenkin useita edullisia liikuntamuotoja, joissa paikallisilla liikuntajärjestöillä on merkittävä rooli.

Vihdin kunnan tulisikin nykyistä paremmin tukea eri kylien järjestöjä liikuntapaikkojen ylläpidossa. On tärkeää, että kaikenikäisillä ihmisillä on kotikylällä mahdollisuus liikunnan harrastamiseen. Kevyen liikenteen väylät on yksi mahdollisuus liikunnan harrastamiseen ja väylä kulkea liikuntapaikoille. Vihti tarvitsisi esim. Hanko-Hyvinkää tien leventämisen sijaan lisää turvallisia kevyenliikenteenväyliä.

Nummelanharju ja lentokentän alue erityisesti säästettävä ihmisten liikuntapuistona. Aluetta on kehitettävä liikunnan ehdoilla.
Liikuntapaikkojen lisäksi kaikki järjestöt kaipaavat edullisia kokoontumistiloja, joissa pitää järjestöjen kokouksia. Näin järjestöjä tukemalla ne voivat käyttää voimavaransa oman lajinsa kehittämiseen.

Kimmo Salenius