Nea-Maria Krigsholm

Olen Nea-Maria Krigsholm 25-vuotias ja asun tyttäreni kanssa Nummelan Hiidenrannassa. Ammatilta olen lähihoitaja ja opiskelen Laurea-ammattikorkeakoulussa sosionomiksi. Työskentelen Kirkkonummella päiväkodissa varhaiskasvatuksen opettajana sekä varajohtajana.

Kunnallisvaaleissa olen ensimmäistä kertaa ehdolla. Ehdokkaaksi lähdin vaaleihin, koska Vihti tarvitsee rohkean osaajan ja vaikuttajan sosiaalialan kentältä kehittämään Vihdin kunnan lasten, nuorten ja perheiden sosiaalipalveluita.

Haluan olla kehittämässä matalan kynnyksen palveluja Vihdin kunnan alueella. Matalan kynnyksen palvelut pitäisi mielestäni saada jokaiseen varhaiskasvatuksen toimintayksikköön sekä perusopetuksen puolelle. Niin että sitä kohdennetaan niihin päiväkoteihin ja niihin perusopetuksen luokkiin, joissa tarvetta ennalta ehkäisevälle ja matalan kynnyksen palveluille on.

Näin voimme turvata lasten ja nuorten hyvinvoinnin tulevaisuudessa sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja koulukiusaamista. Myös lapsiperheet voivat hyötyä helposti ja läheltä saatavista palveluista niin, että ongelmat eivät lähde mutkistumaan liikaa, vaan tarvittava apu ja ohjaus tulee läheltä ja riittävän ajoissa.

Nea-Maria Krigsholm