Niina Jokinen

Hei, olen Niina Jokinen 31v. Sosionomi, varhaiskasvatuksenopettaja ja tällä hetkellä kotiäiti 3 lapselle.

Lähden mielelläni uudestaan ehdokkaaksi SDP:n riveissä tänä keväänä. Minulla on nyt takana ensimmäinen kausi lautakunnan jäsenenä sekä lopulta valtuutettuna. Olen toiminut tällä kaudella lasten ja nuorten lautakunnassa sekä tällä hetkellä Karviaisen yhtymähallituksessa sekä jaoston pj.

Olen saanut paljon tietoa ja oppinut uutta tällä kaudella ja vieläkin sormissa syyhyää, että pääsisin jatkamaan toimintaa. Olen kiinnostunut kovasti perheiden hyvinvoinnista Vihdissä, sekä haluan olla mukana sosiaali ja terveyspalveluiden muutoksessa. Tärkeintä on pitää yllä yhteistyötä, mitä on rakennettu kunnan ja Karviaisen välille.

Mitä aiemmin kuntalaiset pääsevät palveluiden piiriin sitä halvempaa sosiaali- ja terveyshuolto on kunnalle/sote-alueelle. Tärkeintä on ennaltaehkäisy ja palveluiden joustavuus sekä yhteistyö. Lisäksi kunnan toimintaa pitää kehittää sekä vaalia myös vanhoja hyviä toiminta tapoja. Näiden kahden välillä tasapainottelu on aina välillä hankalaa, mutta yritän tehdä parhaan mahdollisen ratkaisun kuntalaisen sekä kunnan työntekijän näkökulmasta.

Niina Jokinen