Päivi Lumikumpu

Olen Päivi Lumikumpu, syntyperäinen vihtiläinen ja asun Vihdin Huhmarissa kuusivuotiaan lapsenlapseni ja kissan kanssa . Käyn työssä pahvinjalostustehtaalla Nummelassa.

Harrastan vapaa-aikana käsitöitä, lukemista, ulkoilua vihtiläisessä luonnossa ja osallistun lapsenlapseni haitarinsoittoharrastukseen toimien kannustajana ja tukena.

Kunnallisissa luottamustehtävissä olen toiminut Vihdin kunnan ja Uudenmaan päihdehuollon kuntayhtymän tarkastuslautakunnissa. Aikaisempina valtuustokausina olen ollut kasvatus- ja koulutuslautakunnissa sekä nykyisin oman ammattiosastoni puheenjohtajana. Paperiliiton hallinnossa olen ainoana naisena mukana päätöksenteossa.

Minulle tärkeää on, että teemme yhdessä Vihdistä vieläkin viihtyisämmän ja vireämmän kunnan. Haluan vaikuttaa koulujen olosuhteiden saamisen ajanmukaiselle tasolle, samoin kuin kaikenikäisten ihmisten terveyspalvelujen helpomman saavutettavuuden kuin nykyisin. Haluan vaikuttaa uuden terveyskeskuksen saamisen Etelä-Nummelaan, paikkaan, johon varsinkin ikäihmisten on helppo mennä. Järkevän hintaisia asuntoja ja vuokra-asuntoja tulee saada lisää. Myös harrastusmahdollusuudet kaikkien ulottuville vauvasta vaariin. Työpaikkoja Vihti tarvitsee, sekä Tunnin junan.

Kaikkein tärkeintä – Käy äänestämässä.

Päivi Lumikumpu