Vihdin kuntaa halkoo suuret valtatiet ja liikenne on sen mukaista. Hyvä niin, kunta on hyvin tavoitettavissa.

Vihdin Siippon kylässä risteää kaksi valtaväylää Vanha Porin tie VT 120 ja Hanko –Hyvinkää kehätie eritasoisina. VT 120 risteysalueella on 60 km/h nopeusrajoitus mutta Hanko-Hyvinkää tiellä on 80 km/h nopeus sallittu. Huolimatta sijoitetuista peltipoliiseista, risteyksen kohdalla Kehätiellä ajetaan ylinopeutta. Näkemät Hanko-Hyvinkää tielle liityttäessä ovat puutteelliset ja tästä syystä vähältä piti tilanteet ovat joka päiväisiä.

Risteys on erittäin vilkas ja liikenne on edelleen kasvussa, on oikeastaan ihme ettei vuosiin ole sattunut vakavaa kolaria alueella.

Jotta risteys saataisiin nykyistä turvallisemmaksi Vihdin Sosialidemokraattinen valtuustoryhmä ehdottaa että Vihdin kunnanhallitus ryhtyy toimiin nopeusrajoituksen alentamiseksi 60 km/h Hanko-Hyvinkää kehätiellä Siippoon risteyksessä.

Vihdissä 10.9.2018

Vihdin Sosialidemokraattinen valtuustoryhmä.